Geile Vakantie In Duitsland

Een paar maanden geleden zag M. een advertentie staan in de huis-aan-huis krant; Voor een heerlijke vakantie in Duitsland bieden wij onze mooie tuin met woning aan. In juni is het erg rustig en dus goedkoop. Henk is dat niets voor ons, een mooi huis, een tuin met veel privacy en nog WIFI ook. Henk bekeek de advertentie en stelde voor gelijk te bellen. M. pakte de telefoon en even later sprak ze verhuurster. Het bleek een Nederlandse vrouw te zijn die met haar man een paar huizen in de Harz had. We vragen weinig geld, € 250,00 per week voor een complete woning met tuin maar daar staat tegenover dat jullie je wel een beetje aan ons moeten aanpassen. M. vroeg hoezo aanpassen? De vrouw vertelde dat ze niet zo veel wilde vertellen maar wilde laten weten dat ze erg vrij waren. M. overlegde met Henk maar die wuifde dat weg, hoe erg kan dat nou in hemelsnaam zijn zei hij vol vertrouwen.
Later die avond ze hadden inmiddels gereserveerd zei M. die al een lekker wijntje op had, het is toch vreemd heel veel luxe voor bijna niets . Henk moest lachen en zei misschien moeten we wel heel veel doen voor die prijs. Ze praten nog even door en fantaseerden verder over geile dingen die misschien wel in het verschiet lagen. M. zag hoe Henk flink geil werd. Een flinke bobbel tekende zich af in zijn broek, zelf voelde ze ook wel wat nattigheid. Ze liep van de tuin, waar ze bij de buitenhaard zaten, naar de keuken voor een nieuw drankje. Ze wilde sex. Ze trok alle kleren uit en kwam naakt naar buiten met haar drankje in de hand. Ze zette het drankje op tafel en ging wijdbeens voor Henk staan en duwde haar natte kut in zijn gezicht. Hier is jouw drankje. Henk stak zijn tong diep in haar en neukte haar met zijn tong. Hij proefde haar geile sappen en liet zijn snor langs haar klitje gaan. Ze begon te hijgen en te kreunen. M. trok aan heer tepels en voelde dat ze ging komen. Henk pakte nu ook haar billen beet en stak een vinger in haar kont, ze schoot naar voren en haar clitje raakte de tanden van Henk. Dat was genoeg om haar luid te laten klaar komen. Ze gebaarde Henk op te staan en kleedde hem uit. Zijn keiharde lul nam ze in haar mond en zoog hem diep naar binnen, ze proefde zijn geile sappen. Haar vingers gleden langs zijn ballen naar zijn kont. Even liet ze los, ze stak haar vingers in haar kut en drijfnat van het kutvocht bracht ze vingers weer in positie. Eerst verdween er een vinger in zijn kont al snel gevolgd door een tweede en derde. Ze bleef ondertussen stevig pijpen en ze voelde zijn pik verstijven. Met een hand nam ze pik vast en haalde die uit haar mond. Ze ramde haar andere vingers diep in zijn kont en trok nog een paar keer stevig. Zaad spoot over haar borsten. Na even gerust te hebben zei M. laat die geile vakantie maar komen
Ze stonden vroeg op, op de dag van vertrek. Samen gingen ze onder douche en scheerden elkaar nog eens extra glad en alhoewel ze allebei hierdoor goed geil werden lieten ze dat zo. Ze had gemakkelijke kleding uitgezocht voor de reis. Voor Henk een sportbroekje met heel korte pijpen en een kort doorzichtig shirt. Zelf pakte ze een heel kort zomerjurkje van katoen dat aan de voorzijde losgeknoopt kon worden. Ondergoed was niet nodig voor beiden vond ze. De reis verliep voorspoedig. Halverwege stopte ze bij een klein restaurantje. Het eten was lekker. M. praatte honderd uit over wat ze te wachten zou kunnen staan, alle geile scenario’s kwamen naar voren. Ze fantaseerde over de bedoelingen van de gastvrouw.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Vakantie In Japan Met Sexdroom

Al een paar jaar lang heb ik een goede vriend in japan en ik ben er al een paar keer…

De Neuktuin

Wij waren bij Ria en Martin,een stel war wij regelmatig partnerruil mee doen.Martin duikte graag tussen de benen van Annie…

De Donkere Kelder

Op een gegeven dag krijg ik een brief thuisgestuurd van een onbekend persoon. Voorzichtig maak ik de brief open en…