De Neuktuin

Wij waren bij Ria en Martin,een stel war wij regelmatig partnerruil mee doen.Martin duikte graag tussen de benen van Annie en ikzie wel graag dat Ria ze uit elkaar doet want zij heeft ook een heerlijke geile kut.Ze vertelde dat zij laatst met nog vier stellen er over hadden gehad om eens een lekkere neukfeest te gaan houden en nu vroegen ze ons of wij ook mee wilden doen.Twee van die stellen kennen wij wel,ook goed verzorgde paren en ze vertelde dat de aneren dat ook waren.Ze hadden onze naam ook laten vallen en gelijk waren ze er voor dat wij mee zouden doen.Hoe hadden jullie dat voorgesteld, vroeg Annie,ik zag haar ogen al glinsteren,zij had er wel zin in en ik zou haar niet tegen houden.Wij willen hier in de tuin zes tentjes opzetten,zei Martin en voor die tentjes komen onze vrouwtjes te liggen.Ze liggen daar met opgetrokken benen en hebben gee slipje aan,wij kunnen zo hun kutjes of kutten zien.Dat maken wij een grote dobbelsteen en de eerste man gooit daar mee.Alle tenten hebben een nummer en het nummer die boven komt, daar gaat die man naar toe en neukt het vrouwtje die daarvoor ligt. Dat mag binnen maar ook buiten de tent gebeuren. Bij de laatste ronde kruipen die twee maar lekker de tent in blijven daar de nacht bij elkaar.Hoe zijn jullie op dat ideed gekomen, vroeg ik, dat heeft Ria bedacht,zei Martin en de anderen zijn daar voor.Nou ik wil wel voor de tent gaan liggen hor,zei Annie en ze mogen mij lekker verwennen met die lullen.Dat hadden wij wel veracht, zei Ris en meid ze mogen mij ook lekker te grazen nemen,wij houden het toch langer vol dan die mannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Vakantie In Japan Met Sexdroom

Al een paar jaar lang heb ik een goede vriend in japan en ik ben er al een paar keer…

De Donkere Kelder

Op een gegeven dag krijg ik een brief thuisgestuurd van een onbekend persoon. Voorzichtig maak ik de brief open en…

Geile Vakantie In Duitsland

Een paar maanden geleden zag M. een advertentie staan in de huis-aan-huis krant; Voor een heerlijke vakantie in Duitsland bieden…