Vakantie In Japan Met Sexdroom

Al een paar jaar lang heb ik een goede vriend in japan en ik ben er al een paar keer heen geweest. Dit jaar ben ik al 1 keer heen geweest en dat zorgde voor een leuke vakantie. Hij is 24 en ik ben 27 trouwens en allebij goed gespierde mannen.

We waren met 10 van zijn vrienden in bij hem thuis en we hadden al aardig wat op dus vertelden we elkaar sexdromen en de mijne was om in de trein in japan zoeen japansschoolmeisje te neuken. Ze keken me allemaal raar aan en zeiden “man dat regelen we morgen toch effe”. De ochtend kwam nu en allemaal waren we wakker en gingen ons klaar maken om te gaan “treinen”.

De eerste trein liepen er al een paar schoolmeisjes naar binnen en ook wij gingen naar binnen en gingen bij 1 van de meisjes staan. Ik werd in het midden van een halve cirkel gezet en we gingen langzaam met zijn alle naar het meisje die zowat tegen de wand van de trein stond. Nu waren aangekomen bij het meisje en ik begon haar te betasten. Ze wou mijn handen wegslaan maar de vreinden grepen haar handen en ik deed haar onderbroekje naar beneden en haalde mijn lul tevoorschijn. Ook zetten we haar tegen de wand aan met haar rug en mijn lul ging gelijk diep in haar kutje. Mijn maatje kuste haar zodat ze geen geluid zal maken en ik begon heerlijk te bewegen in haar kutje. De andere hadden haar tietjes al tevoorschijn getoverd en waren die heerlijk aan het misbruiken waardoor ik erg geil werd. Ik ging lekker hard in haar harige kut tekeer en na een paar minuten hoorden ik 1 van de vrienden zeggen “man je moet opschieten want over een paar minuten zijn we bij de halte”. Dit was slecht nieuws maar ik voelde toen mijn orgasme aankomen en ramde mijn lul haar baarmoeder in en spoot daar mijn sperma in. We kleden haar nu weer aan en deden of er niks gebeurd was. De deuren gingen open en we liepen achter het meisje aan die we helemaal naar haar school volgde en haar daarna met rust lieten. We besloten wat leuks te gaan doen met zijn alle in de stad en we hadden inderdaad veel plezier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

De Neuktuin

Wij waren bij Ria en Martin,een stel war wij regelmatig partnerruil mee doen.Martin duikte graag tussen de benen van Annie…

De Donkere Kelder

Op een gegeven dag krijg ik een brief thuisgestuurd van een onbekend persoon. Voorzichtig maak ik de brief open en…

Geile Vakantie In Duitsland

Een paar maanden geleden zag M. een advertentie staan in de huis-aan-huis krant; Voor een heerlijke vakantie in Duitsland bieden…